بک لینک -
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
جت بت بدون فیلتر
سایت enfejar
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
sibbet90
سایت بازی انفجار
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
لانا کازینو
betorward
وان ایکس بت
سایت jetbet
جت بت
betforward
river poker
emperor poker
baxbet
وان ایکس بت
mahbet
بازی انفجار
تک بت
منوتوبت
سایت پارس نود
وین بت
بازی پاسور شرط بندی
بازی تخته نرد شرط بندی
بازی حکم شرط بندی
جت بت
سایت حضرات بت
سیب بت
وین پارس
بت 365
سایت بازی انفجار
بت فوروارد
سایت وان ایکس بت
سایت هات بت
وان ایکس بت فارسی
بت فا
ورود به تک بت
سایت دنس بت
ورود به حضرات
هات بت
دنس بت
بازی انفجار انلاین
ورود به بازی انفجار
بازی انفجار دنس
دانلود بازی انفجار
سایت شرط بندی انفجار
سایت بت فا
سایت هتریک
بازی انفجار شرط بندی
خرید موتور سیکلت
bettime90vip
اپلیکیشن وان ایکس بت
yekbet
بت
بازی بلک جک
سایت شرط بندی با شارژ کارت به کارت
سایت شرط بندی پیش بینی
megashart
سایت شرط بندی
بت یک
جت بت
ac90bet
سایت یک بت
سایت شرط بندی بت یک
1xborobet
1xyekbet.com
plinkobet.casino
bet
برو بت
borobet
enfejar.win
سایت شرط بندی ورزشی
جت بت بدون فیلتر
jet900
جت بت ایران
اس بت
جت بت
جت بت ایران
جت بت انفجار
بت ۳۰۳
اپلیکیشن بت
جادوبت
bet90
بازی انفجار پولی
pishbini1.com
betforward سایت
سایت اصلی وان ایکس بت
آهنگ زنگ بزن آمبولانس
 tameer tameer .

tameer

شرکت صادرکننده ی عسل ایران

صادرات عسل و قوانین و مقررات

آشنایی با مراحل صادرات عسل به کشورهای خارجی به شرکت‌های بازرگانی کمک می‌کند راه حل های مناسبی را پیدا کنند و انواع عسل صادراتی ایران را با کیفیت فوق العاده بالا به آنها ارائه دهند. شرکت صادرکننده ی عسل با در نظر گرفتن شرایط صادراتی، از خرید عسل مرغوب گرفته تا مراحل بسته بندی، ارسال محموله و تسویه حساب نقدی، استراتژی های دقیق را برای خرید و فروش در بازارهای بین المللی تنظیم می کند.

صادرات انواع عسل مانند صادرات سایر کالاها نیاز به رعایت یک سری قوانین و مقررات دارد.

عسل صادراتی یک خوراکی محبوب و پرطرفدار در تمام کشورهای جهان است. کشور ایران در میان برترین تولیدکنندگان عسل در جهان رتبه ی خوبی دارد.

حجم زیادی از عسل با کیفیت مرغوب در ارتفاعات و کوهستان های شهرهای مختلف ایران تولید میشود.

کسب و کارهای حوزه زنبورداری در شهرهایی با آب و هوای کوهستانی، رونق خاصی دارد. در حقیقت، دامنه کوهستان و مراتع بهترین شرایط را برای زنبورداری فراهم می‌کنند.
همه ما کم و بیش با ارزش تغذیه ای عسل آشنایی داریم. عسل به تنهایی به عنوان یک خوراکی شیرین مصرف می شود و از آن برای تهیه سایر خوراکی های خوشمزه نیز استفاده می شود. به همین دلیل است که بازار عسل در تمام جهان، یک بازار پر رونق است.
از طرف دیگر این محصول، ماندگاری طولانی دارد و به زودی فاسد نمی شود. برای افرادی که به صادرات علاقه‌مند هستند توصیه می کنیم قبل از ورود به این کار با مراحل و پیچ و خم‌های این مسیر آشنا شوند و یا با شرکت صادرکننده ی عسل که تجربه کافی در این زمینه دارد، مشورت کنند.

مراحل صادرات عسل و کارهایی که باید انجام دهید

انجام یک سری دستورالعمل ها در مراحل صادرات ضروری است. هم افرادی که به صورت انفرادی نسبت به صادرات انواع عسل اقدام می‌کنند و هم برای یک شرکت صادرکننده ی عسل، پایبند بودن به دستورالعمل ها، قوانین و مقررات الزامی می باشد.
به طور قطع هر یک از این افراد قبل از ورود به بازار صادراتی باید اطلاعات کافی درباره نحوه خرید و فروش، ثبت سفارش، انتقال محموله ها، نحوه بسته بندی و موارد دیگر به دست آورند و از همه مهمتر تشخیص عسل مرغوب و تقلبی یکی از مهم ترین مواردی است که در این زمینه باید به آن پرداخته شود.

در این قسمت، نگاهی کوتاه اما کامل به مراحل صادرات عسل داریم تا بتوانید با استفاده از آن به تمام آنچه که باید در این راه انجام دهید دسترسی داشته باشید.
به طور کلی برای صادرات باید به چند نکته کلیدی توجه کنید؛ اول آنکه باید عسل مرغوب را از زنبورداران به طور مستقیم خریداری کنید.

فرض کنید بهترین عسل را تهیه کرده ایداگر بازاریابی درستی در کشورهای خارجی انجام نداده باشید عملا هیچ مشتری نخواهید داشت.بنابراین یک تیم تخصصی بازاریابی بین المللی آماده کنید تا مکاتبات لازم و درصورت نیازمذاکرات خرید و فروش عسل صادراتی را انجام دهد.

در رتبه دوم، اطلاع پیدا کردن از قوانین و مقررات و استانداردهای ورود عسل، هم در کشور مبدأ و هم در کشور مقصد ضرورت دارد. با مراجعه به وب سایت های معتبر نظیر اتاق بازرگانی می توانید اطلاعات کافی از این مقررات به دست آورید. شرکت صادرکننده ی عسل با سال ها تجربه در این زمینه می تواند راهنمای خوبی برای مبتدیان این کار باشد.


برچسب: صادرات عسل، خریدعسل، فروش عسل، پخش عمده عسل، عسل طبیعی،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۵۲:۱۴ توسط:m amini موضوع: نظرات (0)

شرکت صادرات عسل ایران

 

 

عسل به عنوان یک محصول غذایی سالم و پر کالری بسیار در نزد مردم محبوب است . عسل دارای تنوع گسترده ای است اما شاخص ترین انها مرکبات , چهل گیاه , گون ,است .که سهم عمده صادرات محصولات ایران شامل این موارد است البته تقاضا کلزا نیز در امریکا رو به فزونی است.


نکات مهم در تولید عسل

عدم استفاده از دارو در عسل
عدم گرما  دیدن عسل
عدم استفاده از تغذیه مصنوعی
عدم تابش مستقیم نور خورشید
سود صادرات عسل

سهم صادرات عسل در بازار جهانی بیش از دو میلیارد دلار است. بزرگترین کشورهای صادر کننده عسل چین، نیوزلند، ترکیه، آرژانتین و... هستند . صادرات عسل در 5 سال اخیر بیشتر از 3 درصد رشد داشته است. صادر کننده های عسل بیشتر بر روی کشورهای اروپایی تمرکز کرده اند.
بر اساس آمارهای اتحادیه صادرکنندگان، در سال گذشته صادرات عسل ترکیه 7 درصد افزایش داشته است. این کشور عسل خود را به 48 کشور صادر کرده است. ترکیه تنها کشور صادرکننده عسل به امارات متحده عربی بوده است و همینطور آلمان بزرگترین واردکننده عسل از ترکیه و کشورهای آمریکا، عربستان سعودی، اسپانیا، و اتریش در رده های بعدی قرار می گیرند.
پیشرفت کشور نیوزلند در سال های گذشته با صادرات عسل.صادرات عسل نیوزلند 22 ٪ رشد داشته است.

درامد صادرات عسل

ایران بیشترین کندوی زنبورعسل را دارد و بعد از آن کشور چین دارنده بیشترین کندو زنبور عسل است. بیشتر کشورهای جهان خواهان عسل ایرانی هستند. ایران با 75 هزار تن تولید چهارمین تولید کننده عسل در جهان است. جود بعضی از مشکلات مانع رسیدن صادرات عسل به جایگاه مطلوب خود شده است. عسل ایران دارای خواص بی‌نظیر گیاهان دارویی است که با حمایت از تولیدکننده های  داخلی می‌توان به درامد بسیاری از طریق صادرات عسل رسید، اما وجود برخی افراد سودجو باعث کاهش برداشت عسل در سال‌های اخیر شده است که دلیل این موضوع را بی‌کیفتی ملکه‌های زنبورعسل می‌دانند اما در واقع آن ها می خواهند  با واردات و فروش آن با قیمت‌های بسیار بالا بیشترین سود را به جیب بزنند.

قوانین صادرات عسل


صادرات عسل نیز مانند دیگر محصولات دارای  قوانین و ضوابط می باشد. در کل داشتن گواهینامه سلامت غذا و دارو وزارت بهداشت و گواهی استاندارد برای صادرات ضروری است. اما نکته قابل توجه در مورد عسل این است که صادرات عسل مشمول پرداخت عوارض گمرکی جهت خروج از کشور نمی شود.
مهم ترین نکته در صادرات بازاریابی است یعنی شناخت دقیق بازار رقیب.

صادرات عسل ایران


بیشتر عسل ایران توسط شرکت های صادرات عسل به کشورهای چین، عراق، متحده عربی، افغانستان، امارات، ترکیه، عمان، قزاقستان، کویت، لبنان، مالزی، آذربایجان، قطر، آلمان، بحرین صادر می شود. عسل ایران به علت کیفیت بالایی که دارد بسیاری از کشورهای همسایه و اروپایی خواهان آن هستند.


برچسب: صادرات عسل، خریدعسل، فروش عسل، پخش عمده عسل، عسل طبیعی،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۱۲:۴۳:۵۷ توسط:m amini موضوع: نظرات (0)

فروش عسل طبیعی

 

 

 

اولین و مهمترین مرحله در چرخه تامین و خرید و فروش عسل طبیعی ، شناسایی زنبورداران با صداقت و مطمئن از سراسر کشور است. زنبوردارانی که به صورت حرفه‌ای مشغول به تولید عسل طبیعی هستند و زنبورداری شغل اصلی آنها است.

از آنجایی که راه‌های تقلب در عسل آنقدر زیاد است که گاهی حتی آزمایشگاه عسل نیز قادر به تشخیص آن نیست، شناخت زنبوردار می‌تواند تا حد زیادی نااطمینانی در مورد کیفیت عسل را از بین ببرد.

دومین مرحله از مراحل کیفیت سنجی عسل آزمون حسی و چشایی است. در این مرحله که توسط یک متخصص انجام می‌شود، ویژگی‌های ظاهری و حسی عسل، مانند طعم، بو، غلظت و رنگ مورد سنجش قرار می‌گیرد.

این مرحله به این منظور صورت می‌گیرد تا گیاه غالب عسل شناخته شود و بهترین طعم و عطر عسل از بین عسل‌ها انتخاب شود. به عنوان مثال عسل گون و یا عسل کنار طعم و عطر ویژه‌ای دارند که حتما باید در عسل شناسایی شوند.

این آزمون یک مرحله تعیین کننده برای خرید و سپس فروش عسل طبیعی است و معمولا در این مرحله تعداد زیادی از نمونه‌ها به علت نداشتن طعم و عطر مناسب کنار گذاشته می‌شوند.

اصلی‌ترین مرحله در کیفیت سنجی عسل ، آزمایش فاکتورهای مختلف عسل مانند پرولین، دیاستاز، ساکارز، نسبت فروکتوز به گلوکز و.. است تا از کیفیت نهایی عسل مطمئن شویم.

در این مرحله تمامی فاکتورهای مهم عسل توسط آزمایشگاه‌های معتبر عسل در ایران مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و تنها پس از تایید با برگه آزمایش جهت فروش عسل طبیعی در سایت عرضه می‌شود.

نکته‌ای که باید به آن دقت شود این است که هیچ تست خانگی مانند تشخیص عسل با کبریت، شناخت عسل از روی طعم و مزه و... نه تنها دقیق نیستند بلکه حتی می‌تواند در فرآیند خرید عسل، شما را گمراه کنند.


برچسب: فروش عسل، خریدعسل، پخش عمده عسل، عسل طبیعی، عسل،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۱۶:۳۶ توسط:m amini موضوع: نظرات (0)

تولید کننده عسل

 

 

یکی از قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین مشاغل در ایران ، زنبورداری است.

از قرن‌ها پیش زنبورداری و تولید عسل در ایران رواج داشته و آثار باستانی بسیاری این قدمت دیرینه را معرفی می‌کنند . در لرستان دشنه مفرغی به شکل زنبور عسل توسط باستان‌شناسان کشف شده که قدمت آن به ۸۰۰ سال قبل از میلاد مسیح باز می‌گردد.

این دشنه با قدمت ۱ هزار و ۲۰۰ ساله خود گواهی از قدمت زنبورداری در ایران است. مدارک تاریخی نشان می‌دهد که در دوران هخامنشیان هم زنبورداری و تولید عسل به عنوان یک حرفه رواج داشته و پیشینه تولید عسل در ایران به قرن‌ها پیش می‌رسد.

به طور کلی قدمت زنبورداری در ایران را می‌توان حدود ۲ هزار سال تخمین زد. همچنین در شهرهای باستانی ایران ، سفال‌هایی کشف شده که در آن‌ها اثری از عسل دیده می‌شود.

در طب سنتی ایران هم توسط ابوعلی سینا برای درمان بیماری‌ها مورد استفاده بوده و در دین ایرانیان اسلام هم از این شیرین کننده ی طبیعی یاد شده است.

در قرآن هم سوره‌ای کامل به نام « نحل » به معنای « زنبور عسل » وجود دارد.

بهترین عسل ایران کجا تولید می شود؟

زنبورداری و تولید عسل در ایران معمولا بیشتر در مناطق شمال غربی کشور انجام می‌شود.

در حال حاضر ایران از نظر تولید عسل در مقام یازدهم و از نظر تعداد کندو در مقام نهم جهانی قرار دارد.

مهم‌ترین عامل تاثیرگذار روی کیفیت عسل ، تغذیه زنبورهای عسل است.

اینکه زنبور عسل در چه مناطقی پرواز می‌کند،از چه گل‌ها و شهدهایی تغذیه می‌کند روی کیفیت عسل تاثیر دارد.

به همین دلیل مناطق شمال غربی ایران هم به دلیل شرایط اقلیمی و طبیعی مناسبی که دارند بهترین مناطق برای زنبورداری و تولید عسل شناخته می‌شوند.

عسل اردبیل به خاطر ارتفاعات گردنه حیران ، عسل مازندران به خاطر رشته کوه‌های سرسبز، عسل چهارمحال و بختیاری به خاطر گونه‌های گیاهی کوهستانی و بسیاری مناطق دیگر را می‌توان به دلیل شرایط جغرافیایی به عنوان بهترین مناطق تولید عسل معرفی کرد.

اما هر فرد می‌تواند ادعا کند که بهترین عسل در استان او تولید می‌شود و به همین دلیل تفکیک عسل باکیفیت و مرغوب بر اساس منطقه تولید کاری سخت و دشوار است.

درنتیجه بهترین روش ارزیابی کیفیت عسل را می‌توان آزمایشگاه‌های ارزیابی کیفی عسل دانست.

 

بهترین عسل ایران و ویژگی‌های آن


عسل ایران از لحاظ کیفیت در میان ۱۰ کشور تولید کننده عسل مرغوب جهان شناخته می‌شود.

ایران به دلیل آب‌وهوا و شرایط اقلیمی خاص خود، سرشار از گونه‌های گیاهی است و در این کشور دریا ، کوه ، جنگل و بیابان وجود دارد.

مناطق تولید کننده عسل باکیفیت در ایران عمدتا در کوهپایه‌های ایران قرار دارند. در رشته‌ کوه‌های البرز و زاگرس ( کوه‌های شمالی و غربی ) ایران ، انواع گونه‌های گیاهی و گل‌ها وجود دارد و این گیاهان به عنوان منبع اصلی تغذیه زنبورهای عسل شناخته می‌شوند. به همین دلیل عسل تولید شده در ایران به دلیل تنوع گونه‌های گیاهی دارای طعم و البته خواص درمانی بسیاری است.

هرچند بعضی از زنبورداران ایرانی از شکر در تغذیه زنبور استفاده می‌کنند و به همین دلیل این عسل‌ها خالصنبوده و کیفیت بالایی ندارند.

بهترین عسل ایران را نمی‌توان با توجه به نوع گل ، نوع تغذیه یا نوع منطقه مشخص کرد ، بلکه رعایت استانداردهای خاصی در تولید عسل ارگانیک است که منجر به تولید عسل باکیفیت می‌شود.

اولین ویژگی مهم عسل ارگانیک این است که در کلیه مراحل تولید و فرآوری آن از هیچ نوع ماده سمی یا شیمیایی،آفت‌کش‌ها، داروها و آنتی بیوتیک استفاده نشده است یعنی زنبورها از هیچ ماده‌ای به غیر از شهد گل،برای عمل آوری عسل تغذیه نمی‌کنند.

حتی برای مبارزه با بیماری‌ها و آفت‌های احتمالی زنبورها هم فقط و فقط روش‌های طبیعی و ارگانیک بدون استفاده از هیچ ماده و فرایند شیمیایی به کار گرفته می‌شود.

دیگر ویژگی دارای اهمیت در تولید عسل ارگانیک رعایت استانداردها در خصوص کندوی عسل ، شان و موم است.

تمامی این‌ها باید کاملا طبیعی ، سالم ، فاقد مواد آلاینده و شیمیایی و حتی پلاستیکی باشند.

چرا که عسل به علت اسیدی بودن مواد شیمیایی را در خود حل می‌کند.

بنابراین تولیدکننده عسل ، آن را در ظروف شیشه‌ای ، تمیز و فاقد هرگونه آلودگی نگهداری میکند.


برچسب: خریدعمده عسل، خریدعسل، فروش عمده عسل، فروش عسل، پخش عمده عسل، ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۰۲:۱۳ توسط:m amini موضوع: نظرات (0)

فروش عمده عسل

 

 

بهترین عسل طبیعی ایران

هر زنبورداری عسل تولید خودش را بهترین عسل معرفی می کند. حتی تولیدکنندگان عسل صنعتی هم، تولیدات خودشان را بهترین عسل

طبیعی می دانند. در این میان مشتری و خریدار عسل چگونه بفهمد که عسل مرغوب خریداری می کند یا خیر؟

جملات زیر برای شما آشنا هستند و بسیار شنیده اید:

  • ۱۰ روش ساده برای تشخیص عسل طبیعی
    تشخیص عسل طبیعی با ۷ روش ساده
    ۵ روش معتبر برای تشخیص عسل طبیعی در خانه


و دهها جمله دیگر شبیه به این جملات

براستی ایا راههای تشخیص عسل طبیعی و مرغوب از عسل تقلبی و بی کیفیت به همین سادگی است که می گویند؟

پاسخ ما این است که قاطعانه می گوییم خیر

متأسفانه این روزها افراد سودجو حتی برخی از تست های آزمایشگاهی را دور می زنند چه رسد به آنکه بخواهیم

درخانه وبدون هیچ ابزاری کیفیت عسل را تشخیص دهیم یادتان باشد بهترین عسل طبیعی حاصل تلاش وکوشش

زنبورداران خوب است و با تعریف و تمجید کیفیت عسل بالا نمی رود.

 

قیمت عمده انواع عسل طبیعی


معمولاً فروش عمده عسل بصورت بسته بندی نیست و بصورت فله انجام میشود.

فروش عسل بصورت فله داخل حلب های ۲۷ کیلویی می باشد. معمولاً در این حالت، عسل، تصفیه نشده است.

چنانچه عسل را بصورت تصفیه شده و یا بسته بندی شده بخواهید، این موارد بر قیمت آن می افزاید.

در بین انواع عسل طبیعی، نوع عسل اعم از اینکه عسل چندگیاه باشد یا عسل تک گل، در قیمت عسل دخالت دارد.

عسل هایی که حجم برداشت آنها در کشور کمتر باشد، گرانتر از عسل هایی هستند که برداشت آنها زیاد است.

به عنوان مثال قیمت عسل آویشن از قیمت عسل گون بیشتر است. یا اینکه قیمت عسل کنار از قیمت عسل

چند گیاه بیشتر است.

در خرید و فروش عمده عسل رعایت نکات لازم برای بررسی کیفیت عسل بسیار بسیار مهم است.


برچسب: فروش عسل، خریدعسل، خریدعمده عسل، عسل طبیعی، عسل،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۱۱:۰۶:۰۹ توسط:m amini موضوع: نظرات (0)

عسل

 

 

عسل چیست ؟

 

عسل ماده چسبنده و غلیظی است که هر چه مقدار آب آن کمتر باشد، چسبندگی و غلظت آن بیشتر است و با توجه به منطقه‌ای که زنبور در آن تغذیه کرده و نوع گیاهانی که استفاده می‌کند، رنگ و غلظت عسل متفاوت است. عسل یک ماده غذایی اسیدی است، اما به خاطر قندی که در آن وجود دارد، این حالت اسیدی احساس نمی‌شود. عسل تنها ماده غذایی است که فاسد نمی‌شود؛ البته چنانچه عسل حرارتی بیشتر از ۶۰ درجه ببیند، کلیه خواص خود را از دست می‌دهد.

در زمان‌های قدیم مثلاً در مصر باستان از عسل برای مومیایی کردن و حفظ  اجساد استفاده می‌شده است. عسل خواص دارویی بی‌شماری دارد و در زخم بندی‌ها و ضدعفونی کردن‌ها از آن استفاده می‌شده. در مقالاتی آمده که در مصر باستان از مخلوط عسل، گندم و جو به‌جای الکل استفاده می‌کردند. امروزه دانشمندان به خواص عسل طبیعی پی برده و از آن استفاده می‌کنند. علاوه‌بر خود اصل از لانه زنبور یا همان کندو نیز استفاده‌های بسیاری می‌شود.

 

مواد درون عسل

 

رنگ عسل بسته به گیاهی که زنبور از آن تغذیه کرده از سفید تا قهوه‌ای و حتی قرمز ممکن است تغییر کند. چنانچه زنبور از گیاه درخت اقاقیا تغذیه کرده باشد، رنگ آن روشن و سفید و چنانچه از آویشن تغذیه کرده باشد، رنگ آن مایل به قرمز است. عسل حاوی مواد مختلفی است که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

قندها: که شامل گلوکز و فروکتوز هستند. اگر گلوکز آن بیشتر باشد زودتر متبلور می‌شود و چنانچه فروکتوز آن بیشتر باشد شیرین‌تر است.

آب: هرچه کمتر باشد، عسل غلیظ‌تر است.

آنزیم‌ها: از بدن زنبور وارد آن می‌شود و شامل اینورتاز، آمیلازها، گلوکز اکسیداز، کاتالاز و اینولاز هستند.

اسیدها: عسل دارای اسیدیته بالایی است و شامل اسیدهای مختلفی مثل اسید گلوکونیک است. همچنین مقداری اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه در عسل وجود دارند. وجود این اسیدیته در اصل از تخمیر و فساد آن جلوگیری می‌کند.

ویتامین‌ها: عسل دارای ۵ نوع ویتامین  A,B,C,D,K است.عسل همچنین دارای مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان‌ها مواد میکروب‌کش و عصاره و مواد مختلف دیگر است.


برچسب: خریدعمده عسل، خرید عسل، فروش عسل،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۱۱:۲۱:۲۴ توسط:m amini موضوع: نظرات (0)

پخش عسل

 

عسل طبیعی مهم ترین فرآورده زنبور عسل است.این محصول دارای خواص بسیار زیادی برای بدن انسان است.عسل طبیعی در طب سنتی بسیار استفاده میشود.خواص عسل طبیعی در طب اسلامی نیز استفاده میشود.عسل ها را به دو دسته عسل تغذیه ای و عسل طبیعی تقسیم میکنند. 

عسل تغذیه ای به عسلی گویند که برای تهیه آن زنبور عسل از شکر و شیره استفاده کرده باشد برای تولید عسل طبیعی زنبور عسل تنها از شهد گیاهان تغذیه کرده است.عسل طبیعی (خام) به عسلی میگویند که پس از برداشت حرارت ندیده باشد.برخی افراد عسل را برای جلای بیشتر پس از برداشت حرارت میدهند.

حرارت دادن عسل طبیعی باعث از بین رفتن بسیاری از مواد مغذی آن میشود.عسل طبیعی خام سرشار از آنزیم ها و مواد زنده ی مفید است که نباید آن را حرارت داد.عسل خام در برابر عسل حرارت دیده از ارزش غذایی کمتری برخوردار است.سعی کنید عسلی را که از مراکز پخش عسل سفارش میدهید حتما خام باشد.

عسل طبیعی به رفع بیماری آلرژی و حساسیت کمک میکند ،سبب کاهش سرفه میشود و به تقویت انرژی بدن میپردازد.  مصرف عسل طبیعی باعث تقویت حافظه میگردد.عسل طبیعی برای ترمیم خراش ها و زخم ها و درمان عفونت های قارچی مفید است.سرشار از آنتی اکسیدان است و سیستم ایمنی بدن را در برابر انواع بیماری ها تقویت می کند . استفاده از عسل برای بهبود خواب و خونسردی مفید است و در کاهش کلسترول خون اثر دارد.

عسل طبیعی را از مراکز پخش عسل تهیه کنید.


برچسب: مراکز پخش عسل،خریدعسل،فروش عسل،پخش عمده عسل،عسل،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۲۴:۱۶ توسط:m amini موضوع: نظرات (0)

کارخانه تولید عسل

 

بسته بندی انواع عسل، چگونه و در چه شرایطی صورت می گیرد؟ آیا کارخانه عسل معتبر تولید و صادرات انواع عسل بسته بندی شده را می شناسید؟
کشور ایران، این استعداد خوب و مناسب را در اکثر دشت ها و کوهستان های خود داشته که با وجود انواع پوشش گیاهی غنی در این مناطق، شاهد زنبوردارانی فعال و در نهایت تولید انواع عسل ناب ایرانی، بوده است.
خوشبختانه امروزه با گسترش فعالیت های زنبورداران در استان هایی چون لرستان، اردبیل، کردستان و همدان، شاهد وجود انواع عسل های طبیعی و کاملا ارگانیک در بازارهای کشور بوده ایم که همگی آنها از کارخانجات معتبر تولیدی در کشور، روانه این بازارها، شده اند.
کارخانجات تولید و بسته بندی انواع عسل طبیعی، تحت شرایطی ایده آل و با استفاده از دستگاه ها و ماشین آلات پیشرفته، اقدام به صادرات انواع بهترین و طبیعی ترین عسل اصل و شناسنامه دار به بازارهای داخلی و خارجی، نموده اند. حال آیا می دانید که امر بسته بندی انواع عسل طبیعی، تحت چه شرایط و در چه ظروفی صورت می گیرد؟

 در کارخانه تولید عسل با برداشت عسل از قابها و استخراج آن توسط دستگاهی به نام استراکتور و گذراندن عسل استخراج شده از صافی هایی توری شکل جهت از بین بردن مواد و ذرات خارجی موجود در موم عسل، عسلی کاملا خالص و طبیعی را بدست می آورند
در این کارخانجات با استفاده از دستگاه های مخصوص برای بسته بندی عسل، در شرایطی کاملا بهداشتی و به دور از هر گونه آلودگی، اقدام به بسته بندی عسل در ظروف شیشه ای و یا پلی اتیلنی، می نمایند.

البته امروزه به سبب سبکی وزن و قیمت ارزانتر ظروف پلاستیکی، شاهد بسته بندی انواع عسل در این ظروف پلاستیکی از طرف تولید کنندگان عسل هستیم.

امروزه شناخت کارخانجات معتبر تولید و صادرات و فروش عسل بسته بندی توسط مشتریان در فروشگاه ها و مراکز فروش سراسر کشور، می تواند محصولی ناب را برای عرضه به مصرف کنندگان برای شما به ارمغان داشته باشد.

همچنین نوع بسته بندی در کارخانه تولید عسل نیز تاثیربسزایی در خرید انواع عسل از طرف مصرف کنندگان دارد.  


برچسب: کارخانه بسته بندی عسل،تولیدعسل،بسته بندی عسل،خرید عسل،فروش عسل،عسل،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۳۶:۲۲ توسط:m amini موضوع: نظرات (0)

خرید عمده عسل

 

خرید عمده عسل


عسل محصولی طبیعی است که به دلیل خواص درمانی، بطور گسترده مورد استفاده قرار می‌گرفته است و امروزه خرید عمده عسل و خرید جزئی آن در بین مصرف کنند گان مرسوم است. گزارش شده است که این ماده غذایی حاوی حدود ۲۰۰ ماده است. عسل عمدتاً از فروکتوز و گلوکز تشکیل شده، اما فروکتواولیگوساکاریدها و بسیاری از آمینواسیدها، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنزیم‌ها نیز در آن موجود می‌باشد.

خواص عسل


عسل برای قرن‌ها جایگاه ویژه‌ای در طب سنتی داشته است. هرچند به دلیل عدم پشتیبانی علمی، کاربرد محدودی در طب نوین دارد. برای مدتی طولانی مشاهده شده است که عسل را می‌توان جهت مقابله با مشکلات کبدی، قلبی_عروقی و گوارشی مورد استفاده قرار داد.

عسل خواص شگفت انگیزی دارد که به طور کلی می توان به درمان مشکلات معده، قلب و عروق، پوست، اعصاب، تقویت انرژی بدن، تقویت حافظه، کاهش سرفه، کمک به بهبود خواب، بازیابی رطوبت پوست، کمک به بهبود زخم ها، تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به پیشگیری و مبارزه با سرطان، افزایش میل جنسی، و سایر خواص های عسل طبیعی اشاره کرد..

از آن جایی که عسل‌های تغذیه‌ای و تقلبی در بازار زیاده شده، یکی از دغدغه‌های اصلی خریداران، تشخیص طبیعی و خام بودن عسل است. متاسفانه ویژگی‌های ظاهری عسل طبیعی با عسل تغذیه‌ای و عسل تقلبی تفاوتی ندارد و هیچ روش خانگی معتبری نیز برای تشخیص عسل اصل وجود ندارد. تنها روش علمی و معتبری که می‌توان با آن عسل باکیفیت و طبیعی را تشخیص داد آزمایش عسل در آزمایشگاه‌های معتبر عسل است.

در این آزمایش با استفاده از روش‌هایی خاص، فاکتورهای مهمی مثل میزان ساکارز، پرولین، نسبت فروکتوز به گلوکوز و … عسل بررسی می‌شود و با مقایسه مقادیر این فاکتورها با استانداردهای عسل طبیعی، عسل طبیعی از تغذیه‌ای و حرارت‌دیده از هم تشخیص داده می‌شوند.

هنگام خرید عمده عسل و یا خرید جزیی برگه ی آزمایش آن در آزمایشگاه معتبر عسل را از فروشنده درخواست کنید.


برچسب: خریدعمده عسل،خرید عسل،فروش عسل،عسل،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۱۱:۱۹:۲۲ توسط:m amini موضوع: نظرات (0)

کارتخوان سیار

 

 

کارتخوان سیار

کارتخوان سیار به علت عدم محدودیت مکانی درکارکرد آن، توجه بسیاری از کسب وکارها را به خود جلب کرده است. برای دریافت این نوع کارتخوان می توانید به بانک مراجعه کرده و آن را به صورت امانی از بانک بگیرید. در ازای این امتیاز بانک مبلغی از حساب شما را بلوکه کرده و نزد خود نگه میدارد.

اما اگر قصد خرید دستگاه کارتخوان سیار را داشته باشید. می توانید مدرک شناسایی، مدرک محل کار وهمچنین مدارک حساب بانکی خود را جهت تایید به بانک ارائه داده ودرخواست خرید کنید.

شما می توانید پرفروش ترین دستگاه کارتخوان سیار را به صورت آکبند و یا استوک خریداری نمایید. در صورت آکبند بودن، این دستگاه شامل گارانتی میباشد. اما درصورت دست دوم بودن می بایست آن رااز هرجایی نخرید و حتما از فرد یا فروشگاه معتبر خریداری کنید.

اصولا دستگاه های کارتخوان سیار دست دوم در حد نو بوده و هیچ مشکلی ندارند.

بنابراین فروشگاه هایی را برای خرید انتخاب کنید که به شما گارانتی و پشتیبانی از آن را ارائه دهند.

 

دستگاه پوز به زبانی ساده


دستگاه کارتخوان یا پایانه فروش به دستگاهی می گویند که با دریافت کارت های بانکی امکان تراکنش های مالی را میسر می سازد.

شما می توانید به راحتی خرید و یا از خدماتی استفاده کرده و با کارت اعتباری خود که روی دستگاه کارتخوان سیار کشیده می شود عملیات پرداخت را انجام دهید.
 


برچسب: کارت خوان سیار، کارتخوان، دستگاه کارتخوان،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۳۶:۵۶ توسط:m amini موضوع: نظرات (0)